N&D PRIME Cat konz. Lamb & Blueberry 70 g

Kód: 39240
Značka: Farmina
34 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Kompletní vlhké krmivo je určené pro všechny dospělé kočky. Hlavním zdrojem bílkovin je hypoalergenní jehněčí maso.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Rybí olej zaručuje optimální poměr omega-3 a omega-6 mastných kyselin pro dobrou kondici kůže a srsti a jejich regenerační schopnost. Přidaný glukosamin a chondroitin vyživují kloubní chrupavky a stimulují růst a regeneraci kloubních tkání. Krmivo neobsahuje geneticky modifikované suroviny, umělá barviva, bílkoviny ze sóji ani hormonální nebo antibiotická rezidua.

Složení:

jehněčí kýta 55 %, jehněčí játra, borůvky 4 %, rybí olej, živočišný tuk, rýže parboiled, fruktooligosacharidy, chondroitin sulfát, glukosamin, vitamíny, minerály.

Analytické složky:

hrubý protein 12 %, hrubé oleje a tuky 6,5 %, hrubá vláknina 0,7 %, hrubý popel 2,9 %, vlhkost 75 %.

Doplňkové látky na 1 kg:

vitamín A 4 800 MJ, vitamín D3 320 MJ, vitamín E 160 mg, cholin chlorid 501 mg, zinek (chelát zinku hydroxy analogu methioninu) 36 mg, mangan (chelát manganu hydroxy analogu methioninu) 6,8 mg, železo (II) (chelátová forma železa, hydrát) 16,8 mg, měď (chelát mědi hydroxy analogu methioninu) 2,9 mg, DL-methionin (technicky čistý) 1 500 mg, taurin 800 mg, L-karnitin 50 mg.

Metabolizovatelná energie:

1 140 kcal/kg

Krmný návod:

hmotnost kočky 2 kg 2,5 kg 3 kg 3,5 kg 4 kg 4,5 kg 5 kg 5,5 kg 6 kg 6,5 kg
doporučená denní dávka 140 g 160 g 180 g 200 g 220 g 240 g 255 g 275 g 290 g 305 g

Doporučená denní dávka by měla být upravena dle individuálních potřeb a rozdělena do dvou či více porcí. Je doporučeno ze začátku míchat N&D s předchozí používanou stravou. Podávejte při pokojové teplotě. Umožněte kočce stálý přístup k čerstvé pitné vodě. Krmivo skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 48 hodin.

Doplňkové parametry

Kategorie: Konzervy kočky
Kočky: Dospělé
Maso: Jehněčí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: