Inaba Churu Dog meal topper kuře a hovězí 4x 14g

Kód: 39717
Značka: Inaba Foods
59 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Zpestřete svému psovi suché krmivo lahodnou krémovou polevou s kuřetem a hovězím.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jemné pyré Churu Meal Topper je možné používat také jako kompletní a vyvážené krmivo nebo lízací pamlsek. Je vyrobené ze surovin v kvalitě pro lidskou spotřebu, neobsahuje obiloviny, dochucovadla, konzervační látky ani umělá barviva. Má vysoký obsah vody, čímž přispívá k hydrataci organismu a celkovému zdraví psů. Navíc je obohaceno extraktem ze zeleného čaje, vitamíny a minerály.

Složení:

kuře 33,1 %, tapioka (sušená), hovězí 1,8 %, výtažek z kuřete 1,6 %, kvasnicový výtažek, uhličitan vápenatý, chlorid draselný, kolagen, síran hořečnatý heptahydrát, hydrogenfosforečnan vápenatý.

Analytické složky:

hrubý protein 8,5 %, hrubé oleje a tuky 4 %, hrubá vláknina 0,1 %, hrubý popel 1,5 %, vlhkost 85 %.

Doplňkové látky na 1 kg:

Technologické doplňkové látky: guarová guma

Senzorické doplňkové látky: papriková oleopryskyřice, Camellia thea Link.

Nutriční doplňkové látky: vitamín E 574 mg, cholinchlorid, monohydrát síranu zinečnatého 26 mg, vitamín B2, monohydrát síranu železnatého 10,4 mg, vitamín A, vitamín B1, síran měďnatý pentahydrát 2 mg, monohydrát síranu manganatého 1,3 mg, jodid draselný 0,5 mg, vitamín D3 182 MJ, seleničitan sodný 0,04 mg, kyselina listová, vitamín B12.

Metabolizovatelná energie:

780 kcal/kg

Krmný návod:

Při použití formou polevy snižte krmnou dávku granulí tak, aby si pes udržel optimální tělesnou hmotnost. Při použití formou plné denní dávky podávejte denně 24 kapsiček (rozdělených na 2–3 porce) na 3 kg tělesné hmotnosti. Množství krmiva se může lišit v závislosti na věku a aktivitě psa. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do druhého dne. Psovi vždy zajistěte přístup k čerstvé pitné vodě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pamlsky pro psy
Pamlsky: Masové

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: